Geachte bezoeker,

Mijn naam is Wim Rietkerk. Vanaf mijn jeugd heb ik mij steeds verder ontwikkeld in het tekenen van cartoons en hierbij een eigen tekenstijl aangeleerd. Via deze website wil ik graag mijn werk bij u onder de aandacht brengen.

Ik teken zowel in opdracht van bedrijven als particulieren. Bij het bestuderen van de voorbeelden valt het mogelijk op dat veel cartoons een relatie hebben met militaire activiteiten. Dit heeft te maken met mijn huidige fulltime baan bij Defensie. Mocht u na het bekijken van de voorbeelden belangstelling hebben gekregen in een bestaande of nieuwe cartoon, dan kunt u via de contactpagina meer informatie en/of een offerte aanvragen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Mijn cartoons, die veelal op een luchtige wijze een serieus onderwerp op de hak nemen of een boodschap trachten over te brengen, worden o.a. gebruikt als illustraties op websites, in presentaties, in boeken en in verenigings- en vakbladen. Tevens is een cartoon een uniek middel om een bedrijfscultuur eens op een ludieke manier weer te geven en om iemand een cartoon aan te bieden bij een jubileum, afscheid of andere bijzondere gebeurtenis. Ook het inspelen op een actuele situatie, bijvoorbeeld in een krantje of ander regelmatig verschijnend blad, is mogelijk.